top of page


Hotels ingericht door Gallery Van Kan


Hotel Quartier Latin

Hotel Quartier Latin richt luxe kamers in met artistieke  Streetart foto's uit de collectie van Gallery Van Kan


Bekijk de colllectie Streetart van Antwerpen op deze website in de rubriek "Antwerp"
 
IMG_4793.jpg
IMG_4772.jpg
 
Hotel Cartier Latin

Hotel Quartier Latin, een zeer stijlvol hotel op het mondaine Zuid in Antwerpen en een paar stappen verwijderd van het centrum.
Het hotel is een prachtig gerestaureerd herenhuis, waar tijdens de Belle Epoque periode een rijke familie woonde met hun talrijk personeel.
Dit karaktervol hotel is stijlvol gerestaureerd en legt het accent op het interieur door hoogwaardige materialen. Het hotel weet de prachtige eiken balken te combineren met een mooi fris modern interieur, design badkamers en een prachtige gietijzeren traphal die zich verbroedert met een moderne lift.

Zaakvoerder zoekt kunst met een moderne touch

Hotel Quartier Latin benaderde Gallery Van Kan, daar de eigenaars en de interieurarchitecten op zoek waren naar kunst met een moderne touch, bovendien de meest uitdagende factor was het raakvlak met Antwerpen.

Fotokunstcollectie Gallery Van Kan

Gallery Van Kan heeft fotografen die België artistiek in het interieur brengen, waardoor werken van Antwerpen gepresenteerd konden worden.
Naast de bestaande collectie heeft Gallery Van Kan voor deze opdracht ook
custom made foto-art gemaakt. Zo heeft elke luxe kamer van dit hotel een meerwaarde gekregen met foto-art van Gallery Van Kan.

Montage van wallarts bij klanten

Sfeerbeelden bij klanten


Hotel City Stay


Geluidsabsorberende  fotokunst
 


FOTOKUNST IN GELUIDSABSORBERENDE KADERS.
 
Veel kantoren hebben last van geluidsoverlast, geluid galmt door meerdere collega’s in één ruimte. Een kantoor, call center, vergaderzaal of een hotel, iedereen wilt zijn eigen plaats zonder geluidsoverlast. Oorzaak van deze geluidsgalm is een ruimte met een vlakke vloer en kale muren die het geluid verder draagt. Gallery Van Kan biedt een oplossing van fotokunst op deze geluidsabsorberende kaders. Hotel City Stay in Antwerpen had last van een geluidsgalm in de lobby en de hotelgangen, die we volledig weggewerkt hebben. De vraag van het hotel was om custommade streetart foto’s van Antwerpen te maken. De zaakvoerder was zeer tevreden daar er geen klachten meer waren van hotelgasten over geluidsoverlast na de plaatsing van onze geluidsabsorberende fotokunstkaders. Gallery Van Kan biedt verschillende oplossingen zoals een twee wandige lichtfotowand die twee afdelingen scheidt op bureauhoogte of geluidsabsorberende kaders tegen de wand. De klant kan kiezen uit onze exclusieve fotokunstcollectie, maar ook maken we foto’s van het bedrijf en brengen deze op deze kunstkaders, zodat de klanten een direkte indruk krijgen van uw bedrijf. Bekijk de video van de geluidsabsorberende fotokunstkaders bij Hotel City Stay. De foto’s zijn voor de klant gemaakt op uitzondering van de foto van de voetgangerstunnel die de klant uit onze collectie van Gallery Van Kan heeft gekozen. Voor elke klant word de ruimte bekeken en de beste oplossing voorgesteld met betrekking tot formaat, opdracht en doel. Bel ons voor een vrijblijvend advies, wij komen tot bij u. Geniet van onze video.

Hotel Rubens


Fotokunstwrap in lift van Hotel Rubens in Antwerpen

IMG_7306.jpg
IMG_0233.jpg


Deze foto is 360 graden gewrapt in de lift van Hotel Rubens
 
N. Bruno (69).JPGRestaurant Ciconia - Schoten
 


De zaakvoerder van het prachtige restaurant Ciconia te Schoten was een tentoonstelling van Gallery Van Kan komen bezoeken en was meteen verkocht van de mooie streetart van Antwerpen. Daar zijn klanten van omgeving Antwerpen zijn, heeft hij deze wallarts gekozen en hebben we deze streetart volledig op maat gemaakt, zodat de werken het best past in het interieur van het restaurant en een waauw-factor brengt naar de klanten. Bekijk deze video hoe mooi deze wallarts blenden in restaurant Ciconia te Schoten. Ga eens een keer lekker eten in Ciconia en beleef deze wallarts life! Vraag of je ook de wallarts in de feestzaal mag zien met de groeten van Gallery Van Kan aan de zaakvoerder.


Bedrijvencentrums
 

Wallarts in je bedrijvencentrum laten plaatsen uit de collectie van Gallery Van Kan of je bedrijf of locatie artistiek in beeld laten brengen door Gallery Van Kan via een wallart. Deze wallart die je bedrijf artistiek in beeld brengt geeft bij binnenkomen van je klant reeds een WAAUW - Factor! over je bedrijf


Firma Elcos

 

De zaakvoerder van Elcos is gefacineerd door kunst en stelde de vraag aan Gallery Van Kan, voor hun core business van elektronische componenten in fotokunst te combineren met hun locatie in het Antwerpse en ook hun grootste klantengroep defensie en de maritime hierin in beeld te brengen.

Zo zijn we speciaal voor deze klant op pad gegaan om deze drie hoofdpunten in fotokunst om te zetten. Volledig costummade foto-art voor deze klant.

Bekijk deze video van het resultaat, op maat gemaakte wallart voor onze klant Elcos.


Firma Mediportal


De vraag van onze klant Mediportal was om het nieuwe bedrijvencentrum aan te kleden met fotokunst. Gallery Van Kan heeft met de klant samen gezeten om te brainstormen. Het resultaat was om de locatie van de Rupelstreek met fotografie in beeld te brengen in streetart. We hebben op voorhand besproken welke formaten zouden passen in het interieur van de klant en de afwerking vastgelegd. Ludwig Van Kan heeft zijn fototoestel gegrepen en op pad gegaan in de Rupelstreek op zoek naar locaties en deze omgezet in streetart. Wil je je kantoor of bedrijvencentrum een waauw-factor geven met fotokunst. Contacteer ons vrijblijvend voor advies met een onderwerp naar keuze die wij omzetten in fotokunst. Bekijk het filmpje met onze wallarts bij onze klant Mediportal
bottom of page