Hotel Quartier Latin richt luxe kamers in met artistieke foto's van Gallery Van Kan

Hotel Quartier Latin, een zeer stijlvol hotel op het mondaine Zuid in Antwerpen en een paar stappen verwijderd van het centrum.
Het hotel is een prachtig gerestaureerd herenhuis, waar tijdens de Belle Epoque periode een rijke familie woonde met hun talrijk personeel.
 
Dit karaktervol hotel is stijlvol gerestaureerd en legt het accent op het interieur door hoogwaardige materialen. Het hotel weet de prachtige eiken balken te combineren met een mooi fris modern interieur. Design badkamers en een prachtige gietijzeren traphal die zich verbroedert met een moderne lift.
Hotel Quartier Latin benaderde Gallery Van Kan, daar de eigenaars en de interieurarchitecten op zoek waren naar kunst met een moderne touch, bovendien de meest uitdagende factor was het raakvlak met Antwerpen.
Gallery Van Kan heeft fotografen die België artistiek in het interieur brengen, waardoor werken van Antwerpen gepresenteerd kunnen worden.
Naast de bestaande werken heeft Gallery Van Kan voor deze opdracht ook
custom made foto-art gemaakt.
Zo heeft elke luxe kamer van dit hotel een meerwaarde gekregen met foto-art van Gallery Van Kan.
Gallery Van Kan styled your styling!
Artistieke foto's van Gallery Van Kan in Hotel Quartier Latin
IMG_4793.jpg
IMG_4772.jpg
Golfreportage

Deze mensen genoten alvast van een leuke golfreportage, gedurende 9 holes werden deze golfers gevolgd op de golfcourse en een golfreportage gemaakt ter waarde van 295 euro. 

Zij kozen alvast voor een afwerking op formaat 60x90cm.

(Andere toepassingen zijn mogelijk).

© 2019  Copyright by Gallery Van Kan